Training

training contentHet trainen van medewerkers is een middel en geen doel op zich. Het is een middel dat bijdraagt aan het verwezenlijken van de missie en het behalen van de gestelde doelen van de organisatie.

Hoe werkt DÉvGÉ?

Ieder maatwerktraject start met een analyse van de vraagstelling binnen uw organisatie. Uw vraag en situatie bepalen de inhoud en vorm van de trainingen. Tussentijds gaat DÉvGÉ voortdurend na of de aanpak en oplossingen aansluiten bij uw vraag.

Desgewenst wordt door DÉvGÉ een (groeps)training op maat ontwikkeld die naadloos aansluit op uw behoefte. Dit kunnen zowel kennis-, vaardigheids- als gedragstrainingen zijn. Bij het ontwikkelen van een training wordt zorgvuldig gelet of de inhoud en vorm aansluit bij uw bedrijfscultuur, de (begin)situatie van uw medewerkers, de te investeren tijd etc. Een ervaren trainer geeft de training op een door u gewenste locatie.

Follow-up

Een training wordt als los zand ervaren als er na het volgen van de training geen positief beroep wordt gedaan op en ondersteuning wordt gegeven aan de medewerkers om het geleerde in praktijk te brengen. DÉvGÉ kan u adviseren over een goede follow-up.