..... waar gevoel en verstand elkaar ontmoetenDe samenwerking

Door de bundeling van onze persoonlijke talenten én de ruime werkervaring van ons beiden in het bedrijfsleven, is een unieke samenwerking ontstaan. Wij laten mensen, vanuit hun ‚unieke IK’, hun volgende levensstap ontwerpen en motiveren én inspireren hen deze stap daadwerkelijk te zetten.


Liek Steevensz ‚Geluk is je focus verleggen naar wat je wél wilt’

Lieks geloof in dit motto is de drijfveer achter haar aanpak. Met haar enthousiasme en haar positieve kijk op het leven motiveert zij mensen hun hart te volgen en uit te gaan van hun kracht. Met haar doelgerichte en vooral originele aanpak probeert zij mensen inzicht in zichzelf te geven. Zij wijst mensen de weg om daar te komen waar zij professioneel, maar ook als mens het liefst willen zijn. Liek heeft de opleiding tot Ayurvedisch Massagetherapeut gevolgd, vervolgens heeft ze zich verdiept in de Positieve Psychologie en de Gezondheidspsychologie. Momenteel volgt zij een opleiding tot Yogadocente.


Denice van Geffen ‚Je kan niet bepalen hoe de wind waait, maar wel hoe je je zeilen zet’

Haar aanpak kenmerkt zich door luisteren, reflecteren, vragen stellen en analyseren. Daarmee geeft zij mens en organisatie een helder inzicht in hun vraag en begeleidt hen in het bewustwordingsproces, zodat het veranderingsproces in beweging komt. Mensen krijgen weer regie over hun eigen leven en keuzes. Denice weet door haar enthousiasme en energie mensen te motiveren hun kwaliteiten en vaardigheden optimaal te ontwikkelen en te benutten. Zij heeft de opleiding Organisatie Psychologie gevolgd, de masterclass Resultaat Gericht Coachen en een opleiding tot mediator.Liek Steevensz

www.happybodyandmind.nl
info@happybodyandmind.nl
06 519 927 62

Denice van Geffen

www.devge.nl
denice@devge.nl
06 100 174 34